ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

ανακοίνωση πρόσκλησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ στον Διεθνή διαγωνισμό:  PHOCOS (Διαγωνισμός Φωτογραφίας SUN) 2022.

Στον εν λόγω διαγωνισμό, με θέμα «Παλεύοντας ενάντια στον Covid-19 στους Δρόμους του Μεταξιού» προσκαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν, να υποβάλλουν έως 5 έργα τους, τα οποία θα παρουσιάσουν με ένα σύντομο κείμενο (200-300 λέξεων, τοποθεσία όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία, γιατί, νόημα).

Προθεσμία υποβολής: 15 Δεκεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό στην επισυναπτόμενη αφίσα “PHOCOS 2022” και στον ιστότοπο http://www.sun-silkroadia.org/page/activity02_1.

 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται, αφού υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα του SUN Network, να ενημερώσουν σχετικά και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των φοιτητών και την ανάρτηση με το συνημμένο αρχείο στις ανακοινώσεις του Τμήματός σας.

 

Με εκτίμηση,

Δήμητρα Μεντεκίδου

----------------------------------------

 

Δήμητρα Μεντεκίδου

Προϊσταμένη

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

54124, Θεσσαλονίκη

τηλ: +30 2310 996742

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.auth.gr

http://international-relations.auth.gr/en

 

Καλλιτεχνικές Ανακοινώσεις