ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

 

 

Στον εν λόγω διαγωνισμό προσκαλούνται οι φοιτητές που το επιθυμούν να συμμετέχουν, ως εξής:

- Αποστέλοντας ποίημα με θέμα: «Η πόλη μου. Τι σημαίνει η πόλη σου για σένα?». Συγγραφή στίχων για το τραγούδι του SUN, που θα αναδεικνύει τα κοινά σημεία αλλά και την ιδιαιτερότητα των πόλεων του Δρόμου του Μεταξιού

- Αποστέλοντας δοκίμιο με θέμα: 1) «Η πόλη μου. Τι σημαίνει η πόλη σου για σένα?» ή 2) “Student’s Perspectives on the Era of AI and Big Data: Opportunities & Challenges”

- H γλώσσα υποβολής είναι στα Ελληνικά και συνιστάται να υποβληθεί με συνημμένη μετάφραση στα Αγγλικά .

- Προθεσμία υποβολής: 15 Δεκεμβρίου 2021.

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων και το διαγωνισμό στην επισυναπτόμενη αφίσα “WRICOS 2022” και στον ιστότοπο http://www.sun-silkroadia.org.

 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται, αφού υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα του SUN Network, να ενημερώσουν σχετικά και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των φοιτητών και την ανάρτηση με το συνημμένο αρχείο στις ανακοινώσεις του Τμήματός σας.

 

 Mε εκτίμηση,

Σοφία Λογοθέτη-Μανωλιάδου

 

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πανεπιστημιούπολη, GR 541 24, Θεσσαλονίκη

Τηλ: + 30 2310 995307

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://international-relations.auth.gr/en

 

Καλλιτεχνικές Ανακοινώσεις