ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

 

Οι εξετάσεις του  Α΄ εξαμήνου θα γίνουν το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, ώρες 12.00-15.00 μέσω της πλατφόρμας skype for business. Δεν θα δώσουν εξετάσεις οι φοιτητές/φοιτήτριες που παρακολουθούσαν τα μαθήματα και παρουσίασαν είτε προφορική είτε γραπτή εργασία.

 

Όσοι/όσες θέλουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις καλούνται να το δηλώσουν μέχρι και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 στην προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας της διδάσκουσας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), όπου θα αναφέρεται: Γαλλική γλώσσα Α΄ εξαμήνου, ονοματεπώνυμο και τμήμα.  Ο σύνδεσμος για τις εξετάσεις είναι αυτός όπου γίνονταν και οι παραδόσεις.

https://meet.lync.com/aristotleuniversity-office365/ginou/NOEZ83M3

 

Ν.Β. Την ίδια ημερομηνία και ώρα θα γίνει και η εμβόλιμη Β΄ εξαμήνου μόνο για τους φοιτητές επί πτυχίω, αφού προηγηθεί δήλωση με μέηλ.

 

 

 

Οι εξετάσεις του Γ΄ εξαμήνου  θα γίνουν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, ώρες 19.00-21.30 μέσω της πλατφόρμας skype for business. Δεν θα δώσουν εξετάσεις οι φοιτητές/φοιτήτριες που παρακολουθούσαν τα μαθήματα και παρουσίασαν είτε προφορική είτε γραπτή εργασία.

 

Όσοι/όσες θέλουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις καλούνται να το δηλώσουν μέχρι και την Κυριακή 17/1/2021, στην προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας της διδάσκουσας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), όπου θα αναφέρεται: Γαλλική γλώσσα Γ΄ εξαμήνου, ονοματεπώνυμο και τμήμα. Ο σύνδεσμος για τις εξετάσεις είναι αυτός όπου γίνονταν και οι παραδόσεις.

https://meet.lync.com/aristotleuniversity-office365/ginou/4CR2Y7KD

 Ν.Β. Την ίδια ημερομηνία και ώρα θα γίνει και η εμβόλιμη Δ΄ εξαμήνου μόνο για τους φοιτητές επί πτυχίω, αφού προηγηθεί δήλωση με μέηλ.

                                                                                                                    Η Διδάσκουσα

Ελένη Γκίνου