ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί η προκήρυξη και συνοπτική περιγραφή των προγραμμάτων υποτροφιών της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD), προς Έλληνες και Ελληνίδες, ακαδημαϊκού έτους 2021-22.

Οι υποτροφίες αφορούν σε α) προπτυχιακούς/-ές & τελειόφοιτους/-ες φοιτητές και φοιτήτριες, απόφοιτους/-ες, Υ.Δ., διδάκτορες και διδακτόρισσες, ερευνητές και ερευνήτριες, νέους και νέες επιστήμονες, μέλη διδακτικού προσωπικού ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, παλαιούς υποτρόφους της DAAD και β) όλους τους κλάδους, αλλά και ειδικότερους (Αρχιτεκτονική, Αρχαιολογία, Παραστατικές Τέχνες, Μουσική, Καλές Τέχνες/Οπτική Επικοινωνία/Κινηματογράφος).

Οι υποτροφίες χορηγούν α) μηνιαίο επίδομα, το ύψος του οποίο καθορίζεται από το ειδικότερο πρόγραμμα και τη βαθμίδα του/της υποψήφιου/-ας υποτρόφου, και β) ανά πρόγραμμα, επιπλέον επιδόματα και επιχορηγήσεις είτε εξ' ορισμού είτε υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ποικίλει ανά πρόγραμμα, με νωρίτερη ημερομηνία την 30η Σεπτεμβρίου


Ioanna Korpidou
Τμήμα Σπουδών
Department of Studies
Aristotle University of Thessaloniki
541 24 Thessaloniki, Greece
Tel: +30-2310-994168
FAX: +30-2310-995112
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.