ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αρχίζει την Τρίτη 30 Μαρτίου  και  θα λήξει την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021  η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων μαθημάτων, μέσω της ιστοσελίδας sis.auth.gr, από οποιονδήποτε Η/Υ έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της δήλωσης μαθημάτων είναι η κατοχή ιδρυματικού λογαριασμού email, (κωδικού πρόσβασης ) που δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ . Σε περίπτωση που το σύστημα, κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, εμφανίσει λανθασμένη ημερομηνία γέννησης παρακαλούμε να την παραβλέψετε και να συνεχίσετε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Η δήλωση μαθημάτων θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με  την Επιλογή Κατεύθυνσης και την Επιλογή Εργαστηρίου.

Για τυχόν διαφοροποιήσεις που μπορεί να συναντήσετε κατά την υποβολή της, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Τμήματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές που θα εκπονήσουν τη Διπλωματική τους Εργασία στο εαρινό εξάμηνο θα πρέπει να έχουν βαθμολογηθεί επιτυχώς σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα της κατεύθυνσης που παρακολουθούν και στα  υποχρεωτικά μαθήματα επιλογής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  ως αποδεικτικό σε τυχόν πρόβλημα.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ την Δευτέρα 05 Απριλίου 2021. Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας *δεν* θα είναι δυνατό να υποβληθεί καμία νέα δήλωση ή να τροποποιηθεί κάποια ήδη υποβληθείσα.