ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Σύμφωνα με την από  26-5-2020 σχετική οδηγία του Υ.ΠΑΙ.Θ., καλούνται οι Αλλοδαποί-Αλλογενείς φοιτητές  εκτός Ε.Ε. και οι Αλλοδαποί-Αλλογενείς φοιτητές  εντός Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένων των Κυπρίων φοιτητών:

α). με την άφιξή τους στην Ελλάδα, να ενημερώσουν άμεσα μέσω email το Τμήμα Σπουδών του ΑΠΘ,  με κοινοποίηση στη Γραμματεία του Τμήματος (να προστεθεί το email), για την ακριβή ημερομηνία άφιξής τους στην Ελλάδα, αναφέροντας επίσης Ονοματεπώνυμο, Τμήμα Φοίτησης, email, κινητό τηλέφωνο.

β) να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για χρονικό διάστημα αποκλειστικά πέντε (5) ημερών από την ημέρα που θα αφιχθούν στην Ελλάδα.

β) να υποβληθούν σε μοριακό έλεγχο μετά το πέρας των πέντε (5) ημερών.

Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι αρνητικά, οι φοιτητές δύνανται να συμμετάσχουν κανονικά στην εκπαιδευτική δραστηριότητα του Τμήματός τους (κλινικές ή εργαστηριακές ασκήσεις και εξετάσεις).

Σε αντίθετη περίπτωση, οι φοιτητές θα πρέπει να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό εφαρμόζοντας τα μέτρα που συστήνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται.  

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή, 29.5.2020 και ώρες 09:00-12:00 υποχρεούνται να προσέλθουν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να υποβληθουν σε μοριακό έλεγχο, όσες και όσοι έχουν ήδη παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό πέντε (5) ημερών, αναφέροντας στον υπάλληλο φύλαξης στην πύλη, ότι είναι φοιτήτριες/φοιτητές του ΑΠΘ που ήρθαν από το εξωτερικό και θα παραπεμφθούν αρμοδίως.

Η επόμενη εξέταση θα προγραμματιστεί ανάλογα με την ενημέρωση που θα λάβουμε.

-- Alexandra Tzaneraki

Προϊσταμένη Τμήματος Σπουδών

Head of the Department of Studies Aristotle University of Thessaloniki 541 24 Thessaloniki, Greece

Tel: +30-2310-996771 FAX: +30-2310-995112

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.