ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Αγαπητές/οί,

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, προχώρησε στη δημιουργία νέας ιστοσελίδας  με ενημερωμένο και συνεχώς επικαιροποιούμενο περιεχόμενο, προσβάσιμο από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.
Η νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης  είναι
http://career.auth.gr 
 
Οι φοιτήτριες/ές μας θα  έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν  λογαριασμό  στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης  και να λαμβάνουν μέσω του ενημερωτικού μας newsletter  συνεχή πληροφόρηση  για  θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, για υποτροφίες, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και διοργανώσεις καθώς και για εργαστήρια συμβουλευτικής και επιχειρηματικότητας  που θα τους βοηθήσουν  στο σχεδιασμό της μελλοντικής  επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Επιπλέον οι απόφοιτοί μας θα  έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν,  ν’ ανεβάσουν στη νέα μας ιστοσελίδα το βιογραφικό τους σημείωμα,  στη  διάθεση εργοδοτικών φορέων που αναζητούν προσωπικό για εργασία.
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας,
Αικατερίνη Καλλιαρίδου
Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων
& Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ
 
Τηλεφωνικό κέντρο: 2310.997340
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
_______________________________________________________________
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΑΠΘ συγκροτήθηκε το 2010 και λειτούργησε έως το 2015, στο πλαίσιο προγράμματος ΕΣΠΑ. Ως δομή είχε τις εξής  δράσεις: Γραφείο Διασύνδεσης, Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της ΔΑΣΤΑ υπήρξε λειτουργική ένταξη του πληροφοριακού συστήματος του Γραφείου Διασύνδεσης, ως υποσύστημα, στο ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της δομής.
Σήμερα το Γραφείο Διασύνδεσης ως  αυτοτελές τμήμα  της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του αναβαθμίζοντας και ανακτώντας την ταυτότητά του μέσα από τη δική του ιστοσελίδα http://career.auth.gr.