ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Γραμματεία Τμήματος
Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Προϊσταμένη της Γραμματείας
Μαστοροδήμου Παναγιώτα

Τηλέφωνο: +30 2310 995072
FAX: +30 2310 995067

Διεύθυνση:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Καλών Τεχνών
Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Κτίριο Διοίκησης 1ος όροφος
Πανεπιστημιούπολη
54124 Θεσσαλονίκη

 

Η Γραμματεία του Τμήματος λειτουργεί στον πρώτο όροφο του κτηρίου Διοίκησης του Α.Π.Θ. και εξυπηρετεί του φοιτητές από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 -10.30 π.μ.
Ηλεκτρονικά οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι προπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι χρειάζονται Βεβαίωση Σπουδών, Αναλυτικές Βαθμολογίες ή άλλα έγγραφα από τη Γραμματεία του Τμήματος, μπορούν να αιτηθούν:
- με φυσική παρουσία 9 -11.00 π.μ. στη Γραμματεία, κτήριο Διοίκησης, ή
- με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του sis.auth.gr ή
- με αίτημά τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  αλλά μόνο με το ιδρυματικό/φοιτητικό email του Α.Π.Θ. Για τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων δεν απαντάμε σε κανένα άλλο email.
Η απάντηση από τη Γραμματεία θα είναι το αργότερο σε 3 έως 5 ημέρες.

Επίσης για προπτυχιακά θέματα επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

Δηλώσεις μαθημάτων, ανταποδοτικές υποτροφίες, στεγαστικό επίδομα: 2310 995068
Βεβαιώσεις, πιστοποιητικά σπουδών, αναλυτικές βαθμολογίες, έκδοση master: 2310 995075
Για μεταπτυχιακά θέματα: 2310 995069

 

Για τους πτυχιούχους:
Για έκδοση αντίγραφου πτυχίου, αναλυτικής βαθμολογίας, πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας και ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (Integrated Master) θα πρέπει πριν την αίτησή τους να καταθέσουν 6 ευρώ ή 3 ευρώ αν είναι δημόσιοι υπάλληλοι στο
Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR87 0172 2720 0052 7204 1780 361
και με την απόδειξη να υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία ή σε ΚΕΠ ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με πλήρη στοιχεία και με υπεύθυνη δήλωση για την ορθότητα των στοιχείων της αίτησης από το https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

 

 

Καλλιτεχνικές Ανακοινώσεις