Καλλιτεχνικές Ανακοινώσεις

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Α.Ε. 2018-2019

Αρχίζει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018  και θα λήξει τη Δευτέρα  26 Νοεμβρίου 2018 η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων μαθημάτων, μέσω της ιστοσελίδας sis.auth.gr
από οποιοδήποτε Η/Υ έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της δήλωσης μαθημάτων είναι η κατοχή ιδρυματικού λογαριασμού email  (κωδικού πρόσβασης) που σας δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Α.Π.Θ.

Σε περίπτωση που το σύστημα κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, εμφανίσει λανθασμένη ημερομηνία γέννησης παρακαλούμε να την παραβλέψετε και να συνεχίσετε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

 Η δήλωση μαθημάτων θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την Επιλογή Κατεύθυνσης και την Επιλογή Εργαστηρίου

Για τυχόν διαφοροποιήσεις που μπορεί να συναντήσετε κατά την υποβολή της, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2310995075, 2310995069 κατά τις εργάσιμε ημέρες ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Οι φοιτητές του Τμήματος μας που βρίσκονται σε εξάμηνο ίσο ή μεγαλύτερο του ενδέκατου, έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών, ανεξαρτήτως εξαμήνου και ανεξάρτητα από το αν διδάσκονται ή όχι  εκτός των κύριων εργαστηριακών μαθημάτων Κατεύθυνσης (Ζωγραφική, Γλυπτική, Χαρακτική).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ