«ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-15»

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ (POOL SYSTEM), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Η ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-15.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ  ΚΑΘΗΓΗΤΗ:ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Η ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΈΡΕΥΝΑΣ,
ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ,
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ  ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΈΡΕΥΝΑΣ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΊΔΡΥΜΑ.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ HTTP://WWW.SWISSUNIVERSITY.CH/

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: WWW.EDA.ADMIN.CH/ATHENS), ΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-7230364-6 ΚΑΙ E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ΚΑΙ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.