Καλλιτεχνικές Ανακοινώσεις

Γραμματεία

ΜΕΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
Μανάβη-Βλάχου Γεωργία
(Προϊσταμένη της Γραμματείας)
2310 995074 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μαστοροδήμου Παναγιώτα
2310 995069 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μωϋσιάδης Γεώργιος
2310 995075  
Τζίκα – Τσέργα Σταυρούλα
2310 995068 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τσολακόπουλος Μόδεστος
2310 995066 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ηλεκτρονική επικοινωνία με την γραμματεία στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Εξυπηρέτηση Φοιτητών

Η Γραμματεία του Τμήματος λειτουργεί στον πρώτο όροφο του κτηρίου Διοίκησης του Α.Π.Θ. και εξυπηρετεί του φοιτητές από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 -10.30 π.μ. Ηλεκτρονικά οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στους φοιτητές προσφέρονται και οι εξής δυνατότητες μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γραμματείας:

* Εμφάνιση των μαθημάτων που έχει περάσει ο κάθε φοιτητής, μαζί με την αντίστοιχη βαθμολογία, την εξεταστική περίοδο, το ακαδημαϊκό έτος, τις ώρες διδασκαλίας κλπ.

* Εμφάνιση των μαθημάτων που έχουν δηλωθεί από τον φοιτητή για το τρέχον εξάμηνο

* Εμφάνιση του προγράμματος διδασκαλίας ή εξετάσεων των δηλωμένων μαθημάτων

* Άμεση ανάκτηση και εκτύπωση προσωπικών στοιχείων φοιτητή (όπως αριθμός μητρώου, διεύθυνση, τηλέφωνο, έτος εισαγωγής)

* Αποστολή στον φοιτητή ειδικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με τη βαθμολογία της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου

Η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες απαιτεί προσωπικό λογαριασμό στο Α.Π.Θ. ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και προσωπικό κωδικό, ο οποίος παρέχεται από τη Γραμματεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης της ηλεκτρονικής πρόσβασης στις διευθύνσεις http://web.itc.auth.gr και http://noc.auth.gr και στα τηλέφωνα 2310 998417 και 2310 999400. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.